Uw dak laten vervangen

Soms is het helaas niet meer mogelijk om uw dak te laten repareren en is deze daarom aan vervanging toe. Wij helpen u bij het vervangen van uw dak. Neem contact met ons op.

Bel ons

Uw dak op een professionele manier laten vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van verschillende soorten daken. Zo vervangen wij pannendaken en bitumen daken, maar zijn wij ook gespecialiseerd in dakleer en andere soorten daken.

Iedere keer dat wij een dak vervangen doen onze ervaren dakdekkers dit op een professionele manier. Al onze dakdekkers zijn op de juiste manier geschoold en hebben de afgelopen jaren tientallen daken vervangen. Hierdoor weet u zeker dat wij de geschikte partner zijn om uw dak te vervangen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Ontvang een voorstel op maat

  Tientallen tevreden klanten

  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. De afgelopen jaren hebben wij tientallen woningeigenaren, bedrijven en overheidsinstellingen naar tevredenheid geholpen. En dat is niet voor niets.

  Waarom kiezen voor ons

  • Jarenlange ervaring
  • Duidelijke communicatie en afspraken
  • Wij zijn snel ter plaatsen om uw probleem op te lossen

  • Deskundig maatwerk advies

  Offerte voor dakvervanging

  Heeft u vragen over het laten vervangen van uw dak of bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Ons enthousiaste team staat graag klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van advies of om een offerte uit te brengen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Bel Ons

  Ervaren dakspecialisten

  Het laten vervangen van uw dak is voor u eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen. Nadat u contact heeft opgenomen, maken we een afspraak bij u op kantoor of thuis om uw dak te inspecteren. We zien dan precies wat er nodig is en hoeveel het vervangen van uw dak kost. Met deze informatie maken wij een offerte en u heeft zelf de keuze of u deze offerte accepteert. Accepteert u de offerte? Dan plannen we een datum in waarop wij bij u langskomen om de werkzaamheden uit te voeren. We proberen hierbij de overlast zoveel mogelijk te beperken.

  Wij hebben een vestiging in Gouda en Schiedam en zijn daarnaast actief in de gehele provincie Zuid-Holland.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam