Dak laten repareren

Schade aan uw dak is erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Kleine schade kan namelijk resulteren in bijvoorbeeld een lekkage. Neem snel contact op, wij helpen u graag.

Bel Ons

Professionele dakreparaties

Is er door hevige storm of regenval schade ontstaan aan uw dak? Onderneem direct actie en laat de schade repareren door een gerenommeerde dakdekker. Wanneer u de schade laat zitten is de kans groot dat het verergert en dat u straks onverhoopt te maken krijgt met een daklekkage of dat uw gehele dak vervangen of gerenoveerd dient te worden.

Wij hebben ruimschootse ervaring met het repareren van alle soorten daken. Om u snel van dienst te kunnen zijn kunt u ons goed bereiken en zijn wij snel bij u ter plaatse. Neem contact op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen of om meteen een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

  De expert op het gebied van dakreparaties

  Wij zijn dé specialist als het gaat om het uitvoeren van reparaties aan uw dak. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor garanderen wij optimale kwaliteit en service. Om u te laten zien dat wij weten waar we het over hebben komen wij graag bij u langs om vrijblijvend een dakinspectie te doen en advies op maat te geven. Natuurlijk kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken voor persoonlijk advies. Graag maken we voor u een offerte en maken we transparante afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Waarom kiezen voor ons

  • Goed geschoolde dakdekkers

  • Vrijblijvende dakinspectie en transparante afspraken

  • Actief bij u in de regio en snel bij u op het dak

  • Dakdekkers die meedenken en advies geven afgestemd op uw situatie

  Bel direct voor een afspraak  

  Wij komen graag bij u langs om kosteloos en vrijblijvend een inspectie te doen van uw dak en een offerte op te stellen.

  Bel Ons

  Kwalitatieve dakreparaties in Zuid-Holland

  Vanuit onze twee vestigingen in Gouda en Schiedam voeren wij dakreparaties uit in de gehele provincie Zuid-Holland. Wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn en hebben altijd ruimte in de agenda’s om kleine reparaties uit te voeren. Meer werk nodig? Dan doen wij graag een vrijblijvende dakinspectie en stellen een offerte op maat op. Zo weet u precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en welke kosten hierbij komen kijken. Wij maken graag heldere afspraken met u zodat u weet waar u aan toe bent.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam