Dakrenovatie

Als uw dak aan een upgrade toe is kan renoveren van uw dak uitkomst bieden. Het renoveren van uw dak verbetert uw woonconformt en kan toekomstige schade aan uw dak mogelijk voorkomen.

Uw dak laten renoveren

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken. De afgelopen jaren hebben wij dit namelijk voor zeer veel woningen mogen doen. Van het isoleren van woningen tot het versterken van daken; geen renovatieopdracht is ons te moeilijk.

Of uw dak wel of niet toe is aan vernieuwing, kunnen we voor u onderzoeken middels een vrijblijvende dakinspectie. Na het uitvoeren van zo’n dakinspectie kunnen wij u vertellen: wat de staat van uw dak is, of het slim is om actie te ondernemen en wat er mogelijk gebeurt als u geen actie onderneemt. Tevens kunnen we u vertellen wat de dakrenovatie gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat kost een dakrenovatie?

  Goed en snel geholpen

  Onze dakdekkers geven u altijd een goed en eerlijk advies. Wij zijn goed te bereiken en kunnen vaak op de korte termijn bij u langskomen.

  Het maken van heldere afspraken en het formuleren van goede uitgangspunten, waardoor we niet voor verassingen komen te staan zijn zeer belangrijk voor ons. Dit kunt u dan ook van ons verwachten.

  Waarom kiezen voor ons

  • Zeer ervaren dakdekkers

  • Heldere prijsafspraken zonder verassingen

  • Goed bereikbaar en snel ter plaatse

  • Deskundig advies op maat

  Bel direct voor een afspraak  

  Wij komen graag bij u langs om kosteloos en vrijblijvend uw dak te inspecteren en een offerte op te stellen.

  Wij komen vrijblijvend langs

  Bij ons kunt u een transparante en professionele werkwijze verwachten. Nadat u een afspraak heeft gemaakt, komen wij vrijblijvend bij u langs. Wij gaan dan het dak op om de situatie beter te bekijken, zodat wij een offerte kunnen maken. Accepteert u deze offerte? In sommige gevallen kunnen we de offerte dan direct uitvoeren. Indien de werkzaamheden veel tijd kosten, dan spreken we een dag en tijdstip af dat we bij u langs komen.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam