Dé #1 dakdekker in Gouda

Voor een betrouwbare dakdekker in Gouda ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dakspecialisten helpen je bij het vervangen, renoveren en repareren van je dak. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Bel direct

Uw dak laten repareren, vervangen en renoveren

Van dakreparaties tot het vervangen van uw dak en het isoleren van uw dak tot het oplossen van een daklekkage; wij helpen u met alle problemen die gerelateerd zijn aan uw dak. Dus ervaart u problemen met uw dak of verwacht u dat uw dak in de toekomst toe is aan onderhoud? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Onze dakdekkers staan dagelijks in Gouda op het dak om dakproblemen op te lossen. Dankzij deze ervaring kunnen wij inmiddels met alle typen daken uit de voeten.

vestiging Gouda Dakdekkerbedrijf werkzaam in heel Zuid Holland

Dakspecialisten in Gouda

De afgelopen jaren hebben onze dakspecialisten tientallen dakproblemen opgelost en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Gouda.

En dat is niet voor niets. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zorgen wij altijd voor duidelijke, transparante communicatie. Daarnaast zijn onze dakdekkers ervaren en beschikken ze over de juiste scholing, waardoor zij de dakwerkzaamheden met precisie kunnen uitvoeren. Het eindresultaat? Een goed, sterk dak dat jarenlang meegaat. En de kosten? Wij hanteren altijd voordelige tarieven.

Daarom Dakdekker Zuid-Holland!

 • Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring
 • Actief in Zuid-Holland en een vestiging in Gouda
 • Transparante kosten zonder vervelende verrassingen achteraf
 • Wij zijn goed bereikbaar en handelen snel
 • Wij adviseren u graag en denken met u mee

Onze werkzaamheden

Dankzij onze uitgebreide team zijn wij in staat om alle dakwerkzaamheden op te lossen. Wij nemen uw zorgen volledig uit handen.

Dakreparatie

Last van schade aan u dak? Laat dit zo snel mogelijk verhelpen om te voorkomen dat het verergert. Wij kunnen u helpen bij alle soorten dakreparaties.

Dakrenovatie

Het renoveren van uw dak verbetert het wooncomfort en bovendien de waarde van uw huis. Meer informatie over dakrenovatie.

Dak vervangen

Soms is uw dak niet meer te repareren en is deze daarom aan vervanging toe. Wij vervangen uw dak op een professionele wijze.

Dakisolatie

Middels dakisolatie bespaar je op je energie rekening en geniet in de zomer van een cool huis en in de winter van een warm woning. Kortom: een interessante investering.

Daklekkage oplossen

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een daklekkage te hebben. Wij lossen deze daarom zo spoedig mogelijk voor u op.

Laat uw dak inspecteren

Weet u niet goed of uw dak in een goede staat verkeerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een kosteloze dakinspectie.

Schoorsteen reparatie

Uw schoorsteen kan voor veel problemen zorgen. Wij repareren deze en lossen eventuele lekkages op.

Lood-, zink-, koperwerk

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor lood- zink en koperwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dakgoot vervangen

Dakgoten moeten goed kunnen functioneren. Als het water niet op de juiste manier wordt afgevoerd kunnen er immers lekkages ontstaan. Wij repareren en vervangen uw dakgoten.

Advies en hulp op maat

Zit u met onduidelijkheden? Bent u benieuwd of wij uw dakproblemen kunnen oplossen? Of wilt u gewoon weten wat het oplossen van uw dakprobleem kost?

U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze dakdekkers in Gouda komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en nader te onderzoeken wat de oorzaak van en de oorzaak voor het probleem is. En het kostenplaatje? Die kunnen we na de dakinspectie ook verduidelijken.

Vrijblijvend contact over dakproblemen

  Dakdekker in Gouda nodig?

  Bent u op zoek naar een dakspecialist in Gouda die u kan helpen bij het oplossen van uw dak problemen? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

  Neemt contact op

  Locatie Gouda