Daklekkage laten oplossen

Heeft u onverhoopt lekkage aan uw dak? Dit is erg vervelend en kan zorgen voor grote schade. Wij staan klaar om de daklekkage zo snel mogelijk voor u op te lossen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Bel Ons

Lekkages op alle soorten daken snel opgelost

Door heftige regenval of storm kan er een lekkage ontstaan aan uw dak. Ook als er misschien al sprake was van schade aan uw dak, kan dit uiteindelijk een daklekkage veroorzaken. Daarom adviseren wij altijd bij schade direct een dakreparatie te laten uitvoeren.

Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van daklekkages. Wij weten als geen ander hoe vervelend een lekkage kan zijn en wat voor problemen het met zich mee kan brengen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we snel bij u ter plaatse kunnen zijn om de schade te verhelpen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact op, onze dakdekkers denken graag met u mee.

Offerte voor daklekkage

  Daklekkages professioneel verholpen

  Professionaliteit en kwaliteit staat bij ons hoog in he vaandel. Wij streven ernaar u snel en vakkundig te kunnen helpen en de daklekkage op te lossen.

  Waarom kiezen voor ons

  • Dakdekkers met ervaring

  • Duidelijk en transparant

  • Altijd ruimte om snel langs te komen

  • 10 jaar garantie op ons werk

  Bel direct voor een afspraak 

  Wij komen graag bij u langs om kosteloos en vrijblijvend een inspectie te doen van uw dak of om direct uw daklekkage op te lossen.

  Bel Ons

  Uw daklekkage opgelost in Zuid-Holland

  Om uw daklekkage zo snel mogelijk op te lossen, zorgen wij ervoor dat we snel bij u kunnen zijn. Wij werken vanuit onze twee  vestigingen, in Gouda en Schiedam. Zo kunnen wij in de gehele provincie Zuid-Holland snel bij u op dak staan. Om zeker te zijn dat u niet lang met uw daklekkage blijft zitten, zorgen wij ervoor dat onze dakdekkers ruimte hebben voor spoedklussen zodat wij u snel kunnen helpen bij een urgent probleem.

  Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken of als u meer informatie wilt over we voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam