Dakgoten repareren & vervangen

Heeft u last van beschadigde of verouderde dakgoten? Wij helpen u graag en komen graag bij u langs om deze te vervangen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bel ons

Specialist op het gebied van dakgoten

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van elk dak. Zonder dakgoten ontstaat er voordat je het weet waterschade aan uw dak of andere onderdelen van uw woning.

Wij zijn gespecialiseerd in alle zaken omtrent uw dakgoten. Of deze nou vervangen of gerepareerd moeten worden; wij geven u deskundig advies en lossen al uw dakgoot problemen voor u op.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw dakgoten

  Naar tevredenheid geholpen

  Wij vinden het enorm belangrijk dat klanten tevreden zijn door onze dienstverlening. En dit is terug te zien. Wij zijn goed bereikbaar en kunnen over het algemeen snel ter plaatsen zijn om uw dakgoten te repareren of te vervangen. Bij het adviseren streven we altijd naar een langdurige oplossing. U wilt immers niet dat wij volgend jaar weer terug moeten komen om opnieuw iets voor uw dakgoten te moeten doen.

  Aangezien het ons altijd lukt om een lange termijn oplossing te bieden, geven wij ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. En dit alles doen we voor een betaalbare prijs.

  Waarom met ons in zee gaan?

  • Wij zijn de dakgootspecialist in Zuid-Holland
  • Uw wordt altijd geholpen door ervaren dakdekkers die weten wat ze doen
  • Wij maken duidelijke afspraken en communiceren duidelijk
  • Goed bereikbaar en snel ter plaatsen
  • Deskundig advies met oog op de lange termijn

  Offerte voor dakgoten ontvangen

  Bent u benieuwd wat het kost om uw dakgoten te laten vervangen of repareren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te helpen.

  Bel Ons

  Ervaren dakdekkers

  Overweegt u uw dakgoten te laten vervangen? Het enige wat u dan hoeft te doen is contact met ons op te nemen. In sommige gevallen kunnen wij van een afstand een offerte maken, maar in sommige gevallen, moeten wij hiervoor eerst bij u langs komen.

  Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd heeft, spreken we af wanneer we de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Soms kunnen we dit direct doen, maar in sommige gevallen is het zo’n grote klus dat we een andere dag bij u langskomen om dit probleem op te lossen.

  Vanuit onze vestiging in Gouda en Schiedam kunnen we snel er plaatsen zijn om uw dakgoten te vervangen of repareren.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam