Dakinspectie

Wanneer u de eigenaar bent van een woning of ander vastgoedobject, dan is het verstandig om eens per twee jaar uw dak te laten inspecteren. Wij komen kosteloos langs voor een dakinspectie.

Bel Ons

Kosteloze dakinspectie

Waarschijnlijk bent u niet goed op de hoogte van de staat van uw dak. En dat is logisch. U kijkt immers niet vaak op het dak en als u dit wel doet, dan is het voor u lastig om in te schatten of uw dak in goede staat verkeerd.

Het is daarentegen wel belangrijk dat u een goed beeld heeft van de staat van uw dak, omdat u hiermee problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Gelukkig zijn wij er om u te helpen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen daarom nauwkeurig kijken naar uw dak en u bovendien ook adviseren over de te nemen acties.

Bij ons is een dakinspectie volledig kosteloos.

Contact opnemen voor dakinspectie

  Grondige dakinspectie

  Vaak worden we ingeschakeld voor een dakinspectie als er iets aan de hand is met een dak. In veel gevallen is de persoon die wij helpen dan al te laat. Het is daarom verstandig om één keer in de twee jaar uw dak te laten inspecteren.

  Een dakinspectie kan worden uitgevoerd over het gehele dak, maar ook op een specifiek gebied, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een lekkage.

  Waarom kiezen voor ons

  • Zeer ervaren dakdekkers

  • Heldere prijsafspraken zonder verassingen

  • Goed bereikbaar en snel ter plaatse

  • Deskundig advies op maat

  Direct contact 

  Heeft u vragen over uw dak? Bel ons dan voor vragen, een afspraak of deskundig advies.

  Bel Ons

  Volledig vrijblijvende dakinspectie

  Ons team staat in regio Zuid-Holland dagelijks op het dak om dakwerkzaamheden en inspecties uit te voeren. Hierdoor kunnen we vaak snel bij u zijn. Neem daarom gerust contact met ons op, dan komen we vrijblijvend bij u langs.

  Werkgebied Dakdekker Zuid Holland

  Locatie Gouda

  Locatie Schiedam