Dé betrouwbare dakdekker in Schiedam

Wij zijn de betrouwbare dakdekker in Schiedam die u kan helpen bij alle problemen omtrent uw dak. Wij zijn actief in de gehele provincie Zuid-Holland en komen graag langs om u te helpen.

Bel ons

Dakreparaties, dakrenovaties en het vervangen van uw dak in Schiedam

Voor alle werkzaamheden op en aan uw dak kunt u bij ons terecht. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring met alle soorten daken. Zo kunnen wij u onder andere helpen met dakreparaties, daklekkages, dakrenovaties en het geheel vervangen van uw dak. Natuurlijk komen we graag bij u langs voor het uitvoeren van een vrijblijvende en kosteloze dakinspectie. Zo kunnen wij u precies vertellen wat er moet gebeuren en hoeveel dat u gaat kosten. Wel zo prettig om te weten.

Dé dakdekker in Schiedam

Vanuit onze vestiging in Gouda stonden wij al voor u klaar in de gehele provincie Zuid-Holland. Om nog sneller ter plaatse zijn en onze klanten in de regio beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ook een vestiging geopend in Schiedam. Zo staan we nog beter voor u klaar en zijn we dé professionele dakdekker bij u in de buurt. Vanuit onze vestiging in Schiedam helpen wij mensen in onder andere Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht.

Schiedam dakdekkerbedrijf werkzaam in heel Zuid holland

Dakspecialisten in Schiedam

Ook vanuit onze vestiging in Schiedam helpen onze dakdekkers u op professionele en transparante wijze. Wij zijn hét dakdekkersbedrijf met ervaring bij u in de regio.

Waarom kiezen voor ons

 • Dakdekkers met ervaring op elk type dak
 • Duidelijke afspraken vooraf, geen verassingen achteraf
 • Altijd bij u in de buurt en goed bereikbaar
 • Persoonlijk advies op basis van uw situatie

Onze diensten

Wij zijn de expert op het dak. U kunt bij ons terecht voor alle dakwerkzaamheden. Bekijk hieronder een aantal van onze belangrijkste diensten.

Dakreparatie

Schade aan uw dak kunt u het beste zo snel mogelijk laten verhelpen door een deskundige dakdekker. Voorkom dat schade erger wordt en resulteert in grotere problemen zoals een lekkage. Wij kunnen u helpen bij alle soorten dakreparaties en werken op ieder type dak.

Dakrenovatie

Renovatie van uw dak is een goede manier om te zorgen dat uw dak weer toekomstbestendig wordt gemaakt en u de kans op schade en bijvoorbeeld lekkages verkleint. Wij gebruiken duurzaam materiaal om uw dak vakkundig te renoveren en zorgen ervoor dat u er voorlopig niet meer naar om hoeft te kijken.

Dak vervangen

Soms is de schade aan een dak zo groot dat vervanging de enige oplossing is. Voor ieder type dak in de omgeving van Schiedam neemt u contact met ons op. Onze dakdekkers weten altijd raad.

Dakisolatie

Oudere daken zorgen meestal niet voor de beste isolatie. Uw dak laten isoleren is in zo’n geval vaak de beste optie. Dankzij betere dakisolatie bespaart u op uw energierekening. Bovendien is het onmisbaar voor een comfortabele werk- of slaapkamer op zolder. Onze vakmensen isoleren zowel schuine als platte daken.

Daklekkage oplossen

Een lekkage is waarschijnlijk het meest acute probleem dat bij daken voorkomt. Het is logisch dat u dit snel opgelost wenst te zien. Wij zijn hiervoor natuurlijk altijd bereikbaar. We zijn zo snel mogelijk ter plaatse om uw lekkage op te lossen.

Dakinspectie

Ontdek of uw dak in goede staat verkeerd met onze kosteloze dakinspectie. Wij komen vrijblijvend bij u langs om verslag van uw dak te doen en te adviseren over eventuele aandachtspunten. 

Schoorsteen reparatie

Ook voor het laten repareren van uw schoorsteen kunt u bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring en helpen u graag.

Lood-, zink-, koperwerk

Op zoek naar een expert voor het aanpakken van het lood-, zink- en koperwerk van uw dak? Wij komen graag bij u langs voor het uitvoeren van een vrijblijvende en kosteloze dakinspectie. Hierna kunnen we voor u een offerte opstellen en weet u precies waar we mee aan de slag gaan.

Dakgoot vervangen

Laat uw dakgoot vervangen door professionals en voorkom dat uw dakgoot schade aan uw dak veroorzaakt. Wij nemen graag even een kijkje om te bepalen of uw dakgoot aan vervanging toe is. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt en dat u er op tijd bij bent.

Advies en hulp op maat

Onze dakdekkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Daardoor overtreffen wij onszelf steeds weer. Want door moderne innovaties is de kwaliteit van daken de afgelopen jaren enorm gestegen. Weet u niet zeker of uw dak toe is aan vervanging, betere isolatie of reparatie? Dan komen we graag bij u langs om een kosteloze inspectie uit te voeren en vrijblijvend advies te geven.

Heeft u direct een dakdekker nodig? Neem bij voorkeur telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk bij u ter plaatse kunnen zijn.

Neem contact op

  Dakdekker nodig in
  Schiedam en omgeving?

  Wilt u weten waar we u bij kunnen helpen? Of heeft u een probleem en direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op voor een afspraak, advies of informatie.

  Neemt contact op

  Locatie Schiedam